2017_Bons p13

1917_bons

13 B’ons Spicy Chocoshock Een pittige combi van zoete chocolade, espresso en chili Ingrediënten voor één glas: 150 ml melk 10 g donkere chocolade 50 ml room Chilipoeder of –vlokken 1 snufje suiker 1 espresso Bereiding Verwarm de melk op een middelhoog vuur en smelt er de chocolade in. Doe een snufje chilipoeder en een snufje suiker bij de room en klop stijf. Giet de espresso in een voorverwarmd glas. Voeg de chocolademelk toe. Versier met een toefje slagroom en bestrooi met wat chili. Lucky Shamrock De volle smaak van Irish Cream Likeur komt perfect tot uiting onder een laagje melkschuim in een klassieke espresso. Ingrediënten voor 1 glas: 2 ijsblokjes 20 ml Baileys 40 ml koude melk Espresso Stevig melkschuim Bereiding Doe de ijsblokjes in een glas Doe de espresso erbij Voeg Baileys en koude melk toe Werk af met een laagje melkschuim Vienna Velvet Bitterzoete verleiding Ingrediënten voor 1 glas: 1 schep vanille-ijs 100 ml zeer hete koffie Room Cacaopoeder Bereiding: Klop de room stijf Zet koffie Voeg 1 schep roomijs toe Werk af met een laagje slagroom en wat cacaopoeder Variatietip: Gebruik kaneel of sinaasappelrasp in plaats van chili


1917_bons
To see the actual publication please follow the link above