Banners

Wij ontwikkelen advertenties in de vorm van webbanners in alle soorten en maten. De statische, maar efficiënte JPG banner is één van de meest populaire, omdat hij binnen elke portal geplaatst kan worden, weinig ruimte inneemt en de banner kan worden ontwikkeld binnen een uur. De JPG banners zijn geschikt om te gebruiken met Google AdWords - omdat Google vereist dat de banneranimatie stopt binnen 30 seconden.

De geanimeerde GIF banner is nog altijd actueel. De GIF banner wordt ook geaccepteerd door ieder advertentiemedium en iedere webpagina. Hoewel er rekening mee moet worden gehouden dat de geanimeerde GIF banner te “zwaar” kan zijn, of van slechtere kwaliteit kan zijn in vergelijking met de statische JPG banner.

We bieden ook geanimeerde flash banners als keuze aan om nog efficiënter de aandacht van klanten te trekken. De flash banner heeft praktisch onbeperkte animatiemogelijkheden. Vandaag de dag beperken veel browsers de reproductie van flash advertenties, maar dit kan worden opgelost door swf conversie naar HTML5 banner. Op dit moment accepteert de meerderheid van de portals en webpagina’s het plaatsen van HTML5 banners.

Meer vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prepress Kelpen

Ellerweg 17

6037 RR Kelpen-Oler

Tel. 0495 - 657730